Wie ben ik

Mijn naam is Joyce en ik heb altijd al een droom gehad om een eigen salon te starten. Na een aantal jaar als schoonheidsspecialiste in loondienst gewerkt te hebben, heb ik mijn eigen salon geopend. Ik heb mijn fulltime werk opgezegd, het risico genomen en deze kans met beiden handen aangepakt. Ondanks dat het een moeilijke tijd is om voor jezelf te beginnen heb ik er alle vertrouwen in!

All about me

Ik ben sinds 2018 Allround Schoonheidsspecialiste en ik doe mijn werk met liefde. Ik heb meerdere specialisaties waaronder Acne en de bindweefselmassage. In de afgelopen jaren heb ik meerdere cursussen gedaan om mijn kennis verder uit te breiden. Bij U-Consultancy heb ik de cursussen Basisopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialistes, Vervolgopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialistes en Cosmeceuticals gevolgd.

Deze opleidingen geven meer diepte over de kennis van de huid. Hoe herken je een o.a. huidkanker en huidziekten. Bij Cosmeceuticals heb ik veel geleerd over ingrediënten leer. Of te wel, de ingrediënten lijst (INCI lijst) achterop je product. Waar zijn al deze ingrediënten voor, wat doen ze voor je huid en voor het product, heb je ze wel nodig, wat is wetenschappelijk ondersteunt en wat is alleen maar mooie marketing?

Na grondig onderzoek ben ik uitgekomen op het merk Alpha-H. Het merk waar de basis fruitzuren zijn. Een goed merk waar echt een goede prijs/kwaliteit verhouding is. Lees hier waarom ik voor Alpha-H gekozen heb.

Verder ben ik aangesloten bij De Huidprofessional. Dat is onze Branchevereniging. Door daar aangesloten te zijn kan ik behandelingen laten vergoeden als je aanvullend verzekering bent voor Acne! Als je verzekerd bent bij CZ wordt het helaas niet vergoed. Check goed de voorwaarden van je verzekering.

Hoe werk ik?

Huidverbetering is en blijft maatwerk. Ik werk met een 3 stappensysteem voor iedere huid. Met dit systeem wordt er verantwoord, gecontroleerd en doelgericht gewerkt naar het hoogst haalbare resultaat; ongeacht de leeftijd, leefstijl of huidconditie van de klant.

  • Fase 1: Aansterken
  • Fase 2: Aanpakken
  • Fase 3: Anticiperen

Huidverbetering kan niet plaatsvinden als de huid niet in goede conditie is. Intensieve behandelingen hebben dan ook geen zin, dit irriteert de huid alleen maar. De basis van elke huid is dan ook de PH-waarde in balans brengen en de huid barrière versterken. Alleen dan kan de huid intensievere behandelingen en werkstoffen verdragen en optimaal opnemen.

Nadat de huid in balans is kunnen we de huid op een gecontroleerde manier aan het werk zetten van binnenuit. Dit doen we met Alpha- en/of Beta Hydroxyzuren. Dit zijn tevens ook perfecte transport ingrediënten die andere ingrediënten dieper kunnen meenemen in de huid.

We kunnen het perfectioneren en beschermen natuurlijk niet vergeten! Hoe je huid er in de toekomst uitziet, bepaal je vandaag. In deze fase gaan we ons dan ook focussen op het voorkomen van huidschade als gevolg van externe factoren (zon, stress, milieuvervuiling, blauw licht etc.). Door hier alert op te zijn kunnen we onnodige ‘problemen’ zoals (vroegtijdige) rimpels, verslapping en pigmentatie voorkomen. Vergeet niet dat 80% van vroegtijdige veroudering veroorzaakt wordt door dagelijkse blootstelling aan Uv-straling.