Gezichtsbehandeling en wimperextions

De eerste keer dat ik in deze salon was, heb ik een gezichtsbehandeling laten doen, was top! Joyce is heel vakkundig. De tweede keer Mijn wenkbrauwen en wimpers laten doen, weer een behandeling naar volle tevredenheid!

Eerste behandeling

Vandaag eerste behandeling gehad. Erg prettig en vakkundig. Nieuwe afspraak al gemaakt echt een aanrader

Eerste gezichtsbehandeling ooit!

Joyce neemt écht de tijd voor je en luistert goed naar je, ik heb mijn eerste gezichtsbehandeling ooit (de meet & treat) bij Joyce gehad en ik kan niet wachten om weer te gaan door de fijne ervaring!

Gevoelige huid

Super fijne producten! Waar ook de gevoelige huid tegen kan!

Wenkbrauwen

Heel erg netjes gedaan. Ik ga daar zeker vaker naar toe.

Ontspannende massage

Joyce heeft me een hele fijne ontspannende huid/massage behandeling gegeven. Tijdens de verzorging heerlijk kletsen over van alles en nog wat. Ze weet waar ze mee bezig is en doet dat op een vakkundige manier. Zeker een aanrader.

Tevreden

Ontzettend kundig en prettig. Ontzettend tevreden over het resultaat!

Nieuwe locatie

Vandaag voor het eerst bij haar nieuwe locatie geweest. Het is een erg mooie ruimte en ik heb opnieuw een erg fijne behandeling gekregen. Nog steeds erg tevreden!

Gepassioneerd voor beauty!

Ze is gepassioneerd voor beauty, met name voor fruitzuren!

Wat ik mooi vind is dat ze een gepaste behandelplan maakt op basis van wat je huid nodig heeft. Ze wil het eerst zien en ervaren.

Ben je op zoek naar iemand voor een gezichtsbehandeling? Dan moet je zeker bij Joyce zijn!

Super!!

Suuuuper mooie wimper extensions laten zetten (voor een goede prijs!) door Joyce! Zeker een aanrader 🙂 ik kom hier vaker terug voor andere behandelingen

relax moment

Ik kom bij Joyce voor wimpers extentions. Iedere keer weer een relax moment. Joyce werkt rustig en geconcentreerd en ik lig heerlijk ontspannen. Helemaal zen én mooie wimpers.

vakkundig en vriendelijk

Joyce heeft bij mij wimper extensions gezet. Dit deed ze erg vakkundig en vriendelijk. Joyce is een echte professional die goed werk levert. Zeker aan te bevelen! Ook voor andere behandelingen. Ze heeft duidelijk verstand van wat ze doet en doet het dan ook met passie

vriendelijk, vakkundig en professioneel

Ze is vriendelijk, vakkundig en proffesioneel!  In eerste instantie ging ik voor de wimperextensions. maar inmiddels heb ik ook andere behandelingen laten doen! Ze heeft mooie producten, waar de huid vrolijk van wordt:-)

Goede voorlichting

Al 2 behandelingen hier gehad: Liquid gold treatment en microneedling. Mijn huid voelde hierna zacht en goed doorbloed aan. Goede voorlichting gekregen om de huid verder te onderhouden. Kom hier zeker terug.

Prettige ervaring

Ik heb mijn wimpers laten verven en de ervaring was prettig. Rustig en duidelijk geholpen met een mooi eindresultaat!